Geld terug op jouw nieuwe zorgverzekering

Geld terug op jouw nieuwe zorgverzekering

Veel mensen weten het niet, maar op heel veel zorgverzekeringen kun je geld terug krijgen. Zelfs tot € 50 per persoon, bijna een halve maandpremie dus!

Ga jij je oriënteren op een nieuwe zorgverzekering? Vorig jaar gingen 1,1 miljoen Nederlanders veranderen van zorgverzekering. De meesten deden dat om te besparen op de premie. Het blijkt dat 80% vergelijkingssites gebruikt om makkelijker zorgpolissen te vergelijken.

Tot € 50 geld terug op de zorgverzekering

Vergelijkingssites verdienen geld aan het doorsturen van klanten naar zorgverzekeraars. De verzekeraars betalen eenmalig een vergoeding aan de websites. Door een slimme truc kun je zelf (een gedeelte) van deze vergoeding krijgen!

Op internet zijn veel zogeheten cashback-sites te vinden waarvan Cashback XL een voorbeeld is. Daar kun je gratis aan meedoen. Zij betalen geld terug op je zorgverzekering die je via hun website afsluit. Het werkt heel eenvoudig en kan jou of jouw gezin veel geld terug opleveren op de zorgverzekering!

Hoe werkt het?

De cashback website staat tussen jou en de zorgverzekeraar in. De website stuurt klanten door naar de zorgverzekeraars en krijgt daar een vergoeding voor. Een deel hiervan wordt aan jou uitbetaald!

geld terug zorgverzekering

Hoeveel geld kan ik terug krijgen op de zorgverzekering?

Je kunt maximaal € 50 terugkrijgen. Het meeste geld krijg je terug als je de nieuwe polis op de website van de zorgverzekeraar afsluit.

Maar je kunt ook je nieuwe zorgverzekering via een vergelijkingssite vinden en afsluiten en daar geld van terug krijgen. Dan krijg je circa € 20 terug.

Laat dit geld niet liggen!

Bekijk de actuele cashback bedragen op CashbackXL.nl